Tømning af dødsbo udføres med stor nænsomhed og respekt

​Dødsboservice i hele Nordsjælland

Har du mistet et familiemedlem, og står du over for at skulle tømme dødsboet? 

Hos Renterhverv ApS tilbyder vi at klare alt i forbindelse med rydning og tømning af dødsbo. På den måde undgår du at stå alene med ansvaret midt i en svær tid, og du kan bruge din tid på nogle af de mange andre praktiske opgaver, der er at se til i forbindelse med et dødsfald. Forhåbentlig kan du også få lidt ekstra tid til at tage dig af dig selv og bearbejde dit tab.

Vi tilbyder tømning og rydning af dødsbo for privatpersoner i blandt andet Hellerup, Gentofte og omegn, men også i hele det øvrige Nordsjælland.

Vi sørger for en respektfuld tømning af dødsbo

Du kan regne med, at den afdødes hjem kommer i gode og respektfulde hænder hos os. I forbindelse med tømning af dødsbo kan vi blandt andet sortere og sælge de ejendele videre, som du ikke selv ønsker at beholde. Derudover sørger vi naturligvis for at efterlade boligen ryddet og rengjort.

Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov

Vi lægger stor vægt på altid at levere professionelt og omhyggeligt arbejde med fokus på en høj kvalitet. Vi er fleksible, og vi tager derfor altid udgangspunkt i lige netop dig og dine behov. Derudover er vi tillidsfulde, og vi sørger for en hurtig og effektiv kommunikation, så du kan bruge din tid på at tage dig af dig selv.

Kontakt os og hør mere om vores dødsboservice

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hos Renterhverv ApS, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsproces og vores priser på tømning af dødsbo. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på den løsning, der passer bedst til dig og dine ønsker.

Vi ser frem til at hjælpe dig, så den svære tid forhåbentlig kan blive bare en lille smule mere overskuelig. Vi vil også gerne hjælpe med forårsrengøring

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt vores rengøringsfirma og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 63 73 eller e-mail info@renterhverv.dk

Bestil et konsulentbesøg

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Høj tilfredshed med arbejdet"

Der er høj tilfredshed med arbejdet. God kommunikation. Ekstra opgaver udføres hurtigt og godt.

Erhvervskunde i København

"Der var så fint og rent"

Det var en fornøjelse at komme hjem i går, der var så fint og rent, som der ikke har været længe. Vil du hilse dine folk og sige mange tak.

Hilsen Marianne - Charlottenlund

"Meget tilfredse med rengøringen"

Vi er forøvrigt fortsat meget tilfredse med rengøringen - ros dem endelig for det fine arbejde.

Vh. Helle – Allerød

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​ os

​Renerhverv ApS​

Telefon: 70 20 63 73

​Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

​Renerhverv ApS​

​Ønsker du hjælp med rengøring i Nordsjælland? Så er vi løsningen for dig.

Som rengøringsfirma tilbyder vi dig muligheden for at gøre din hverdag lidt nemmere med vores fleksible rengøringsløsninger.