​Erhvervsrengøring til en attraktiv pris

Søger du grundig og professionel erhvervsrengøring? I vores rengøringsfirma Renerhverv ApS arbejder vi dagligt med at holde din arbejdsplads ren og præsentabel. Vi tilbyder erhvervsrengøring til en fordelagtig pris til alle typer af virksomheder i blandt andet Hellerup, Gentofte og resten af Nordsjælland.

Ingen opgave er for stor eller lille – vi tilbyder blandt andet:

  • Almindelig kontorrengøring
  • Trappevask i kontorbygninger og lejlighedskomplekser
  • Vinduespudsning
  • Og meget mere.

Vi er transparente med vores priser på erhvervsrengøring. Udfyld dit behov og se din pris med det samme.​ Vi tilbyder også flytterengøring.

Hos os er kunderne i centrum

Hos Rengruppen arbejder vi hver dag med at gøre vores kunder glade. En ren arbejdsplads er en væsentlig forudsætning for, at medarbejderne trives på deres arbejde, og vi garanterer også, at du altid vil blive mødt med et smil fra vores rengøringspersonale.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Kunne du tænke dig at høre mere om vores erhvervsrengøring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning, der passer dig, skal du bare kontakte os. Så sender vi en erfaren rengøringskonsulent ud til dig.
Ring og hør nærmere på telefon 70 20 63 73 eller skriv til vores e-mail info@renterhverv.dk​ Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt vores rengøringsfirma og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 63 73 eller e-mail info@renterhverv.dk​​

Bestil et konsulentbesøg​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renterhverv ApS

Egehaven 201, 2980 Kokkedal

CVR: 40111581

Kontakt os

Telefon: 70 20 63 73

E-mail: info@renterhverv.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket